آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

روایت حلالیت طلبیدن حمید ماهی‌صفت از هاشمی رفسنجانی

  • کد خبر: ۹۶۴۷۷
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
روایت حلالیت طلبیدن حمید ماهی‌صفت از هاشمی رفسنجانی
حمید ماهی صفت، در برنامه «شب آهنگی»، از خاطره ملاقاتش با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت که آن‌جا هم دست به تقلیدِ صدای این شخصیت مذهبی و سیاسی زده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید ماهی صفت، مهمان این هفته برنامه «شب آهنگی». در بخشی از برنامه، ماهی صفت، ماجرای حلالیت طلبیدنش از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را بازگو کرد.

ماهی‌صفت در این‌باره گفت: «تقلید صدای بسیاری از مسئولین را درآوردم، آن کسی که مورد علاقه من بوده و بیش از همه هم صدای ایشان را تقلید کردم، مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بوده است. یک روز هم برای گرفتن حلالیت خدمت ایشان رفتم.»

او ادامه داد: «وقتی به دفتر ایشان شدم، پشت‌شان به من بود و داشتند عبایشان را آویزان می‌کردند، وارد دفتر که شدم، با صدای خودشان گفتم سلامٌ علیکم، ایشان هم گفتن و رحمت الله، بفرمایید بنشینید. گفتم حاج آقا آمده‌ام، حلالیت بطلم که ایشان پاسخ داد اگر به نیت ادخال سرور باشد، هیچ ایرادی ندارد.»

حمیدرضا ماهی صفت، کمدین ایرانی است. او اولین استندآپ کمدین بعد از انقلاب اسلامی در ایران است که در سال ۱۳۶۰ به صورت غیررسمی و در سال ۱۳۷۶ به صورت رسمی و حرفه‌ای، به این کار مشغول شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->